onsdag 16 december 2015

Djursjukhus & julgran

Tänkte titta in här och skriva lite om vad som hänt på senare tid.

Vår kisse, Twinkle, blev sjuk och inlagd på djursjukhuset två nätter för en vecka sedan. Hon har ju haft diarré vid upprepade tillfällen under hösten men veterinären hittade inget fel på henne då. För ca en vecka sedan kräktes hon blod och då åkte vi in med henne akut. Veterinärerna på djursjukhuset har inte heller hittat vad som är orsaken.

Efter två nätter fick hon komma hem igen då de tyckte att de inte kunde göra så mycket mer, annat än att avvakta och se. De hade tydligen svårt att få i henne mat och hoppades att jag skulle lyckas bättre. Förutom att hon åt dåligt där borta så tyckte dom inte att hon verkade jättesjuk, visade inga tecken på smärta. Dessutom hade proverna och undersökningarna inte visat på nåt konkret. (Lever, njurar, bukspottskörtel, ultraljud, röntgen mm)

Första dygnet hon var hemma åt hon inte självmant, hon åt bara direkt ur mina händer - inte ur skålen. Men sedan verkade hon få tillbaka aptiten och sedan har hon ätit bra. Och hon har inte kräkts något mer, peppar peppar. Imorgon ska vi dock tillbaka och ta ytterligare ett prov.

 


På bilden ovan är hon precis hemkommen från djursjukhuset.


Här kommer en bild från en del av årets julgran som vi klädde igår! Vi (eller jag) valde att köpa en kungsgran i år, vi har aldrig haft det förut. Tidigare har vi haft rödgran, och jag har varit allergisk hela julen. Men än så länge känner jag inte av nåt av den här granen, jag fick inga utslag av att klä den och den barrar nästan inget.
Tänkte skriva lite mer om julen hos oss, men det får bli en annan dag.

2 kommentarer:

  1. Finaste Twinkle...hon var utmattad när hon kom hem! Er gran blev verkligen fin i år! Kraaaam

    SvaraRadera