torsdag 29 september 2016

Norrsken och ME funkar dåligt ihop


Kan börja med att skriva att igår var en tung dag, efter några nätter med svår sömnbrist. Spenderade mest hela dagen liggande. Det var även riktigt dåligt väder, regnade mest hela dan och enligt väderprognoserna skulle det vara mulet hela kvällen, så jag hade inga förhoppningar om att komma ut och se nåt norrsken. Men precis innan jag skulle lägga mej för kvällen så såg jag att det klarnat upp och då skyndade jag mej ut med kameran!

Var inte ute så länge, stativet tjorvade och jag har inte riktigt hunnit lära känna mitt nya objektiv. Men några bilder fick jag ändå!

Och idag mådde jag ännu sämre än igår. Det var väl inte helt oväntat men jag var nog inte beredd på att det skulle bli så illa som det varit idag, jag var ju bara ute i typ 20 minuter igår... Så jag har mest bara legat idag oxå, men lyckades redigera några bilder från igår.

Idag har det tokregnet ända sedan efter lunch, och ikväll ser det inte ut att klarna upp. Vilket känns rätt skönt faktiskt. Tack vare regnet kan jag vila ikväll, trots att jag vet att det finns chans för norrsken. Norrsken och ME är ingen bra kombo, känns det som just nu. Problemet är ju att jag kan liksom inte låta bli när jag har chansen att gå ut och fota! Det är nästan lite tvångsmässigt och definitivt beroendeframkallande ;) Och så vet jag ju att vi ska flytta hem till stan nästa vecka, och där är det inte så sätt att ta sej ut och fota.
4 kommentarer: