söndag 7 juni 2015

Pissväder...


Både idag och igår har vi haft pissväder. Jag börjar bli leds. När kommer sommaren? Förra året hade vi redan haft den första värmeböljan i maj. Men nu är det juni och tittar man på väderprognoserna så ser det inte lovande ut. Hoppas att vi åtminstone får EN sommarmånad i år.

Jag längtar efter att kunna gå ut utan jacka. Köpa en glass på kioskpiraten och sitta i parken på andra sidan gatan. Eller picknick på innergården. Eller nån annan stans. Sova i friggeboden på föräldrarnas stuga.

Vi tog oss iväg på musikcafé i fredags en stund. Fantastisk fin musik var det! :)

Igår tog jag den här bilden på innergården, sen kom regnet!
Ibland kan jag tycka att det är skönt med dåligt väder också. Då behöver jag inte må dåligt över att jag är inne och missar livet, typ. Tror den här känslan av att "man kan inte sitta inne om det är fint väder" är typisk svensk! Här måste vi "passa på och gå ut medan solen skiner!!". För man vet aldrig när man får nästa chans.

4 kommentarer:

 1. man blir less på det här vädret särskilt blåsten....vi hade en underbar fredag med 20 grader varmt ....men inte mer än en dag inte....nu är det trist igen och blåser och blåser :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa....blåsten är inge kul. Fast om det är soligt kan jag sitta på balkongen (där det är lä) och låtsas att det är riktig sommar :)

   Radera
 2. Tänker att det snarast måste bli sommar och varmt...om inte får vi väl fejka sommaren, sätta igång elementet i friggan och låtsas att sommaren och värmen finns på riktigt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. japp :) och så får vi sätta upp ljusterapi-lampor och palmer :)

   Radera