söndag 17 juli 2016

Lite om mitt mående


Nu är vi tillbaka i stan igen, och här ska vi vara några dagar. Tänkte att jag skulle skriva lite om hur jag mått den senaste tiden, för det har jag inte gjort. När jag väl gått in här så har jag skrivit om annat. Och det har det nog funnits anledning till.

Den största anledningen är nog att mitt mående verkar ha stabiliserat sej en aning. Det har inte varit lika mycket adrenalin- och krasch-, berg- och dalbanor som förut. Inte så mycket drama, helt enkelt. Kanske är det helt enkelt så att jag börjat vänja mej - att leva i den här ME-kroppen har blivit vardag. Då har jag inte känt samma behov av att skriva om det, på senare tid.

Nu vet jag bättre vart mina gränser går och jag vilar när jag behöver, istället för att bara köra på för att sedan bli jättedålig.

Idag har jag börjat lite lätt med att rensa i en byrå som står i hallen. Det är lådor där som jag inte öppnat på väldigt länge. Rent tekniskt är det inte lådor, det är korgar, och sakerna inne i korgarna var såå dammiga! Tror jag fick några utslag medan jag höll på. Men det känns skönt att rensningen går vidare, trots att det går långsamt.

Å här var det upptaget... :)2 kommentarer:

  1. Härligt att få rensa dammiga lådor (även om det ger lite utslag :-( ) Kitty har bestämt sig för att toan är bästa stället även här hemma i stan! Kraaaam <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk, hon kan välja vilket ställe hon vill i hela huset och då väljer hon toalettstolen :) Kraaam <3

      Radera