fredag 28 augusti 2015

Vilar


Ibland är det som att vissa dagar kräver mer av en än man klarar av. När man måste orka med vissa saker fast energin inte finns. Jag har haft några sådana dagar i veckan med både läkarbesök och två besök på försäkringskassan. På tisdagen fick vi skjuts av en kompis, men i onsdags så gick vi till FK, fast jag egentligen behövde vila. Det var kanske inte så smart, för nu betalar jag för det, med diverse förvärrade symptom. Och oron över att inte veta hur det kommer att gå med ersättning i höst gör det inte lättare heller.

Ikväll var månen häftig. Men nu känns det som att hösten är här. Det har hänt nåt i luften, den luktar annorlunda också. Igår kväll, när vi skulle gå och lägga oss, kändes vindarna fortfarande milda. Sedan blev det störtregn på natten och storm på morgonen.

Att vara här på stugan och ladda batterierna är verkligen speciellt. Luften är frisk och på natten är det tyst. Och jag behöver i princip bara ställa mej utanför ytterdörren för att kunna ta bilder som dessa.


4 kommentarer:

 1. Så häftiga bilder! Det är verkligen vilsamt och hälsosamt på stugan. Luften och tystnaden är underbar! Hoppas det vänder snart för dig :-) Kraaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det hoppas jag med! kraaaam :)

   Radera
 2. Det är nåt magiskt med fullmånen....jättefina bilder
  Hösten är skön tycker jag ...allt lugnar ned sig och blir lugnare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är fullmånen speciell. Jag tycker det är något särskilt med just fullmånen i augusti och september, för då är vi i regel i stugan och då går den upp precis ovanför bergen på andra sidan älven :)

   Radera